image 10
image 20
image 30
image 30


 

Vasemmistoliiton Lavian paikallisyhdistys ry.

imageMe Lavialaiset vasemmistoliiton edustajat asumme palassa kauneinta suomea. Lavia on Pohjois-Satakunnassa sijaitseva 2.000 asukkaan pikkuruinen maalaiskunta. Lavia on täydellinen Suomi pienoiskoossa 60 järvensä kera. Kesäisin asukasluku tuplaantuu ja perjantaiset toripäivät täyttävät kylän iloisilla ihmisillä. Laviassa on hyvä asua ja yrittää.

 

Yhdistyksemme Lavian Vasemmistoliitto ry. on perustettu 08.01.1992 ja on aatteellinen yhdistys. Kuulumme Satakunnan piirijärjestöön. Satakunnan Vasemmistoliitto on perustettu 1990, siihen kuuluu 67 perusyhdistystä, jotka toimivat 22 kunnassa Satakunnan maakunnan alueella. Vasemmistoliittolaisia kunnanvaltuutettuja on maakunnassa yhteensä 67 .

 

Jäseniä meillä täällä Laviassa on pieneen kylään nähden suuri joukko. Yhdistyksemme ottaa kantaa kunnan päivänpoliittisiin asioihin Ota yhteyttä, jos kiinnostuit toiminnastamme. Vasemmistoliittoon voit liittyä tästä Tuosta alapuolelta voit lukea toiminnastamme ja ajatuksistamme.

imageMe lavialaiset vasemmistoliiton edustajat...

Me Lavialaiset vasemmistoliiton edustajat olemme perinteisesti profiloituneet puolustamaan alueellisesti tasapuolisesti sijaitsevia korkealaatuisia peruspalveluita. Kouluasiat, nuorisoasiat, vanhusten hoito , päivähoito sekä terveyspalvelut ovat meille tärkeitä asioita. Vasemmistolaiset luottamushenkilöt ovat ajaneet tavallisen lavialaisen etua, yhteiset verovarat on suunnattava sinne, missä ne palvelevat parhaiten lavialaisten tarpeita. Ihmisten toiveita on kuunneltu ja asioita viety eteenpäin mm. aloitteiden muodossa. Siitä todisteena on mm. Laviaan nyt nouseva vanhusten palvelukoti, joka lähti liikkeelle meidän vasemmistoliittolaisten valtuustoaloitteesta.

 

Kuluvalla valtuustokaudella Vasemmistoliiton linjana on kuunnella edelleen ihmisiä ja viedä asukkaiden huolia ja asioita eteenpäin. Kattavien peruspalveluiden lisäksi toiminnan painopisteinä on järkevä ja tasapainoinen kunnallispolitiikka, jossa palvelut, asuminen ja yritystoiminta rakentuvat Laviaan tasapainoisesti ja ympäristöarvoja kunnioittaen

 

Työtä riittää, mutta me emme Vasemmistoliitossa pelkää ottaa vastuuta ja hoitaa lavialaisten asioita. Voit myös keskustella asioista ja tuoda mielipiteesi luottamushenkilöidemme tietoon valtuustokauden aikana. Luottamushenkilömme ovat myös tulevaisuudessa lavialaisia varten päättämässä yhteisistä asioistamme. Pidetään meteliä yllä !!

Yhdistyksen puheenjohtaja

Leo Heiniluoma

0400593222

leo.heiniluoma(at)pp.inet.fi

Yhdistyksen sihteeri

Heli Salonen

0400987304


 

 

 
www.000webhost.com